Transport & Livrare

LIVRARE

Livrarea produselor comandate de pe www.decodarigsm.ro se va efectua exclusiv folosind serviciul selectat la finalizarea comenzii


Livram oriunde in Romania, prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale Fan Courier.


1. Livrarea prin Fan Courier

Comenzile expediate prin intermediul serviciului de curierat rapid Fan Courier ajung in posesia clientului in 24h-72h.

Costul expedierii comenzilor prin Fan courier este de 24 RON, se tarifeaza suplimentar zonele din afara zonelor Fan courier unde se percep la cost km suplimentari!

Comenzile se vor expedia la adresa indicata, direct la usa dumneavoastra!


Nu suntem raspunzatori de eventualele deficiente ale produselor aparute in urma transportului!


In cazul in care produsele primite sau dimensiunile acestora nu corespund cu cele comandate, va rugam sa ne contactati, atat telefonic, cat si prin email, pentru a va expedia o noua comanda si a returna produsele eronate, fara a se percepe taxe suplimentare de manipulare sau transport!

Cumparatorul trebuie sa accepte o posibila prelungire a perioadei de livrare datorita intarzierilor provocate de producator, a firmei de curierat sau a unor evenimente neprevazute care nu depind de DECODARIGSM.RO, in conformatitate cu Ordonanta nr.21/1992, privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare.


Returnarea comenzilor, indiferent de motiv, se poate face in maximum 14 zile calendaristice!


In cazul in care doriti schimbarea produselor cu produse identice, avand o marime diferita sau cu alte produse disponibile in stocul nostru, veti suporta integral taxele de transport aferente!


Returnarea contravalorii comenzilor se poate face exclusiv catre un cont bancar (IBAN), fara a exista posibilitatea "negocierii" acestui fapt!


Vor fi refuzate toate coletele pentru care se percepe oricare taxa de ramburs!


NOTA: Comenzile plasate telefonic sau pe site (online) pana in ora 15:00 vor fi procesate si livrate in aceasi zi, toate comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi procesate si livrate in ziua urmatoare!

Va multumim pentru intelegere!


Pentru a returna un produs, este necesar sa completati formularul prezent pe pagina de RETURNARE PRODUS!


Va multumim!